AVÍS LEGAL

CONDICIONS D'ÚS. PROTECCIÓ DE DADES I PRIVACITAT:

 

Llegeixi atentament aquestes condicions abans de fer servir aquest lloc web.

Les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com el seu correu electrònic, seran incorporades en un fitxer del qual és responsable SOM INSTALOSONA, S.L.U. CIF B65871055  AVDA. BERNAT CALBÓ, 50 baixos. 08500 VIC, amb la finalitat d'atendre ls seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès.

Atenent a la legislació vigent en matèria de protecció de dades, l'informem que les dades personals que ens faciliti en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer titularitat de SOM INSTALOSONA, S.L.U.  CIF B65871055  AVDA. BERNAT CALBO, 50 baixos  08500 VIC amb la finalitat de canalitzar les seves consultes, els enviaments de circulars periòdics, comunicacions promocionals o publicitàries. Marcant la casella corresponent, vostè ens dóna el seu consentiment perquè incorporem les seves dades al fitxer abans esmentat a efectes de rebre les comunicacions descrites anteriorment.

Les dades es podran cedir especialment a tercer quan sigui necessari per compliment d'obligacions legals i per oferta de productes i serveis.

Vostè té el dret d'accés a les dades, el de rectificar les dades inexactes, limitació d'ús de les dades, portabilitat de les dades, oposició al tractament de les dades i a sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Pot fer-ho a: SOM INSTALOSONA S.L.U. CIF B65871055   AVDA. BERNAT CALBÓ, 50 baixos 08500 VIC.

SOM INSTALOSONA, S.L.U.  CIF B65871055   AVDA. BERNAT CALBÓ, 50 baixos 08500 VIC es compromet a usar les seves dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada.

L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

 

 

En cumpliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrónic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

 

Denominació fiscal:

SOM INSTALOSONA SL

 

Número de identificació fiscal:

B65871055

 

Domicili social:

avda sant bernat calbó 50 baix

08500 vic

 

Correu electrònic:

jpadrisa@instalosona.com

 

Telèfon:

616149341

 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa INSTALOSONA amb caràcter informatiu i per ús personal dels usuaris. A través d'aquest avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: l'accés al lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Instalosona i l'usuari.

 

L'accés i la navegació a aquest lloc web soposa acceptar i coneixer els avisos legals, condicions i termes d'ús continguts en ell.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

 

CONTACTE

ARA ENS POT TROBAR A LES NOSTRES NOVES INSTAL·LACIONS

 

Avda St Bernat Calbó núm 50, baixos

 

08500 Vic

 

Telèfon: 938541388

Mòbil: 616149341

 

 

També es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte.

Horari d'atenció

De 8h a 13 h i de 15h a 20h

TELÈFONS       938541388-616149341